• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
  • Print 2 januari 2014

    Vinterstorm Hercules deponeras nästan sex inches av snö på Terre Haute och Vigo länet igår. Den snöfall ledde till förseningar, inställda flyg, och olyckor längs Interstate 70, US 40 och US 41. Resor längs småvägar är fortfarande svårt, men snöplog förare har rensat huvudgatorna.

    Den första Nor'easter 2014 flyttade från området under den sena eftermiddagen, även om det fortsätter att påverka de nordöstra staterna . Flera län i West Central Indiana, inklusive Parke och Vermillion län är under en resevarning. En Indiana State Police representant uppmanade bilister att stanna hemma. Om de inte kunde stanna hemma, de uppmanas att vara försiktig om de behövde för att resa. Wabash Valley invånare hotas av en annan snöstorm i helgen. De orosmoln gav vika för sol före solnedgången, men väderprognosen förutspår några extremt kalla dagar under nästa vecka. Den köldknäpp bör upphöra i mitten av januari.

    Förslag av författaren Flagship Detroit, en vintage DC-3, landar på Terre Haute International Airport Wabash Valley kyrkan för att vara värd för alla hjärtans middag och en film Vigo County School Corporation officals varnar ISU studenter att parkera någon annanstans Wabash Valley Kör för Fallen söker volontärer (Video) Terre Haute, Vigo län nya rökning förordningar trädde i kraft den 1 juli


 Tillbaka