• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
  • Print 2 januari 2014

    För dem Ni som har rest med barn förstår att det kan vara en svår uppgift, särskilt när barnet blir nervös om något. Flygande kan vara ett äventyr som gör att många barn, och även en del vuxna, lite nervös. Även om barn vet det magiska landet av Walt Disney World är i slutet av luft äventyr, kan det ändå orsaka barnet att vara obekväm med tanken på att flyga.

    Här är några tips för att hålla din barn till mods inför och under din resa till Disney World: Aktiviteter: Ta med något att hålla sin uppmärksamhet på flygningen. Börja färgning väntan, läsa en bok eller spela vissa magnetiska brädspel. Handhållna elektroniska spel eller bärbara filmspelare är en stor distraktion från den verkliga flight.Ear poppar: Trycket i kabinen kan orsaka en obehaglig känsla i örat. Barn kan få obekväma och de kan bli lite mer stressade om de inte förstår vad som händer. Ta med tuggummi eller något segt för henne att hjälpa till pop hennes öron under start och landing.Warm upp: Det kan bli kallt i kabinen på flygplanet, bara lägga till spänningen barnet kan känna. Ta med en jacka eller filt med att hålla henne varm och bekväm under flight.Bathroom paus: Gå på toaletten omedelbart före ombordstigning, så finns det ingen anledning att gå när piloten har säkerhetsbältet tecken tände up.Be avslappnad själv : Barn reagerar på hur föräldrarna reagerar. Om du är lugn, är chansen att hon kommer att förbli lugn också.

    Grattis semestrar!

    att hänga på de senaste Disney och andra rese idéer, tips, recensioner och nyheter "som" min Facebook-sida - WDW resandegranskare - eller följ mig på twitter @ WDWTravelExam. Du kan också "Prenumerera" till min Examiner.com sida genom att klicka på knappen längst upp på sidan.

 Tillbaka