• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
  • Print 2 januari 2014 p Det är ett Nytt år och många människor har tagit sig tid att skapa meningsfulla resolutioner. Visst, är en av de bästa resolutioner av det nya året för att vara friska. Detta är bra råd från skaparen av mat Legacy, mat Healing och Qigong instruktör, är Stephen Jamison tillbaka igen. Denna gång han lär ut hur man skjuts din hälsosamt liv under 2014. Gör en detox. Att äta en hög Phytochemical kost gör kroppen att avgifta sig från kemiskt avfall och gifter. Detta är viktig i kampen mot cancer och andra autoimmuna sjukdomar. Det är värt en google tal om gifter: Ät så mycket ekologiska produkter som möjligt för att förhindra intag av bekämpningsmedel. Om du är på en budget, köper konventionella men spraya frukt och grönsaker med "Veggie Wash" Sedan, efter 10 sekunder, skölj under kallt vatten. (Använd en skurborste, om tillgängligt.) Porösa frukter som jordgubbar och hallon måste vara organisk, eftersom de absorberar bekämpningsmedel djupt in i deras kött, så veggie tvätt kommer inte att fungera, vilket leder till mer skada än nytta om ätit. Blåbär och majs är bra eftersom det yttre membranet skyddar dem från att absorbera de toxins.Get 6-8 timmars sömn. Din kropp behöver det för att reparera sig själv varje dag, så om du inte har en snäv deadline, inte göra en vana att stanna uppe sent. Den perfekta tiden att gå och lägga sig är mellan 10 och 23:00 de flesta nätter. Att inte göra det kan sänka immunsystemets funktion och kan orsaka illness.Get din kropp i rörelse. Motion ökar blodcirkulationen, ökar ämnesomsättningen, minskar stress och hjälper immunförsvaret. Qigong, yoga, simning och promenader 15-30mins är enkla sätt att starta Now.Lastly, rekommenderar jag minst 30 minuter av solljus varje dag. Detta hjälper till att omvandla kolesterol till D-vitamin, som har visat sig vara skyddande mot bukspottkörtel-, kolorektal-, prostata-och bröstcancer för att nämna några.

    Tack Stephen för ert stöd och insatser i att lära oss hur man lever hälsosamt 2014. < / p> Följ Stephen Jamison på följande:

    Email: sjamison263@yahoo.comWebsite: www.food-legacy.comTwitter: @ FoodLegacyInstagram: @ foodlegacyFacebook: Mat Legacy

    Ha ett gott nytt år och glöm inte att gilla, dela och prenumerera artikeln.


 Tillbaka