• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
  • Print 2 januari 2014

    två veckors epidemi av tyst rasar över många Colorado skolor är på väg att avsluta denna lördag. Tro det eller ej, är det dags för ännu en säsong av FIRST Robotics!

    Din Denver Space Industry Examinator började täcker FÖRSTA Robotics säsonger tillbaka i 2009 som ett sätt att betona vikten av att utbilda nästa generations rymdindustrins ingenjörer och forskare. Temat för säsongen 2009 krävs elevgrupper för att bygga en robot som kan samla simulerade månstenar och placera dem inuti släpvagnar som dras av simulerade månen rovers. Sedan dess har vi sett en fotboll tema under 2010, rör och minirobotar under 2011, basket / balansering under 2012, och frisbees / klättring under 2013. Kanske FÖRSTA kommer att återvända till en annan rymdrelaterad tema under 2014? Tills spelet tillkännages på kickoffhändelse, är allt möjligt. Den världsomfattande telecast signalerar starten av årets byggsäsongen börjar kl 08:30 på lördag morgon. Många lokala lag kommer att samlas vid Denver Museum of Nature och Science att titta på TV-utsändning på NASA-TV, men du kan titta på hemma också. Andra lag kommer att titta på TV-utsändning från sina gymnasieskolor och få rätt att arbeta. Om inget av dessa alternativ är bekväma, har NASA också en live-Internet-feed. Lugn och ro återvänder till Colorado skolor när roboten bygga Säsongen avslutas den 18 februari, för ett par veckor åtminstone. Då handlingen flyttar till Magness Arena på DU campus. Den 3 april genom 5: e, kommer 53 lag från två länder och tio stater slåss för rätten att kallas Denver Regional Champions. Kontrollera om det finns mer information om Colorado FÖRSTA hemsida. Varje säsong innehåller dess andel av förändringar. En regeländring i år gör att team att visa sina robotar till allmänheten under väntetiden intervallet mellan 18 februari och 3 april. Om du hittar en lokal skola på listan över deltagare på första eller Colorado första webbplatser ovan, kolla med dem för att se om de kommer att erbjuda en lokal robot demo. Reglerna är mycket strikta om vad som kan och inte kan göras under pre-konkurrens demos, men du och dina barn kommer fortfarande att kunna se, beröring, och kanske till och med köra robotarna. Examinator önskar lycka, framgång, och värdefulla lärdomar för alla lag tävlar i / från Colorado!

    Förslag av författaren Local FIRST Robotics team slutföra ett framgångsrikt bygga säsongen Robotics EXPO i Loveland High School på 6 november Två lokala gymnasier vinner 2010 Colorado FÖRSTA Robotics Regional Lunacy finaler: Robotics lag nå för månen FÖRSTA Robotics bygga säsongen närmar sig slutet, gruff i Golden på lördag


 Tillbaka