• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
 • Print 2 januari 2014

  Melissa Brouse ., PR at Alpine Meadows, sköt ut ett pressmeddelande den 2 januari, beskriver ett fantastiskt lära sig att åka skidor och rida paket för $ 49 på orten

  Mer PhotosView alla 7 foton
 • Här är vad din $ 49 lär sig att åka skidor och rida speciellt kommer att få dig: "... en nybörjare liftkort, uthyrning av utrustning och 2 ½ timmes lektion -.. ger en besparing på $ 90 specialerbjudande kommer att erbjudas för vuxna och barn (åldrar 8 och uppåt) varje tisdag, onsdag och torsdag på Alpine Meadows 07-30 Januari "

  dee Byrne, som är vd för Snowsports at Squaw Valley och Alpine Meadows, hade följande att säga: "Vi är stolta anhängare av Lär dig att Ski and Snowboard månad och stolta över att erbjuda en sådan prisvärd möjlighet för gäster att uppleva de sporter som vi älskar så much.With de bekväma temperaturer, soliga dagar och mjuk snö, förutsättningarna är perfekta för att lära sig att åka skidor eller snowboard. " Intresserad? Nybörjare skidåkare och ryttare kan antingen anmäla dig online på www.skialpine.com, eller gå till hyra butik och registrera dig för att lära sig åka skidor och rida Special. Om du får skidor eller rida bugg efter denna speciella, erbjudandet är där för att uppgradera. Få ytterligare två dagar av tre-dagars Progression paket för $ 180. Du får två extra dagar av lektioner, tillsammans med liftkort, uthyrning av utrustning och en riktigt cool "lära-för-sväng" garanti för någon 13 år eller äldre. Ta extra lektioner i följd, eller sprida ut dem över hela skidsäsongen. Normalt skulle det tre dagars paket köra $ 329. Det är en ganska bra prisskillnad, och en oslagbar garanti. Om du inte kan dra nytta av den speciella, kan du fortfarande lära sig åka skidor eller rida på Squaw och alpin hela säsongen.

  vuxen paketet ingår en heldags lektion för $ 159 om bokat tre dagar i förväg och $ 179 för walk-ins. Ett paket som innehåller en halv dag, eftermiddag lektion är $ 119 om bokat tre dagar i förväg och $ 139 för walk-ins.

  För de små (3-13) skid-och rida paket är också en säsongen erbjudande. Barnen paketet ingår en nybörjare liftkort, lektion och maskinuthyrning. Halv dag kommer att kosta $ 149, och hela dagen kör $ 179. Varje gång du vill ha mer individuell uppmärksamhet, privatlektioner som erbjuds av certifierade instruktörer från Squaw och Alpine är alltid tillgängliga.

  Förslag av författaren Squaw Valley, Alpine Meadows erbjuder söta erbjudanden Squaw Valley, Alpine Meadows nyhets Semester vid tre Tahoe skidorter Frivilliga behövs för att räkna örnar vid Tahoe Alpine Meadows öppnings förmåner lokala idrottare


 Tillbaka