• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
  • Print 2 januari 2014

    Bäst- säljande författaren Linda Lael Miller fick felet att bli författare när hon var 10 år gammal. Hennes lärare, Mr Bob Hyatt, gav henne ett "A" på ett uppdrag och sa till henne att hon skulle bli författare. År 1983 publicerade hon sin första bok, Fletchers Woman . Nu skriver hon exklusivt för Harlequin.

    Linda utvecklar hennes böcker som hon skriver dem. Hon börjar med en situation, en inställning eller en uppsättning tecken och arbetar därifrån. För att nämna hennes karaktärer, samlar hon namnger hon gillar. Hon får också idéer från sin kusin, Mary Ann, som är bra med namn. Linda försöker komma innanför hennes karaktärernas sinnen och hjärtan för att tänka och känna vad de ärligt skulle tänka och känsla. Hon innehåller massor av djur som hon och hennes läsare älskar. Linda planerar att skriva 3-6 böcker i varje serie. Det tar henne ungefär tre till fyra månader för att skriva varje bok. Hon skriver i ungefär fem timmar per dag. Hennes bok, The Last Chance Cafe , blev Lifetime film, Last Chance , med Kevin Sorbo. Lindas råd till blivande författare är att skriva ofta och att inte över redigera själva. Linda växte upp i Northport, Washington. Hennes föräldrar drev Lael s Motel och hennes far var stadens marskalk. Linda gick i gymnasiet och har arbetat som: en servitris, en medicinsk diagram arkivarie, och en kontorist maskinskriverska på ett försäkringskassan. Hon är frånskild och har en vuxen dotter. Linda beskriver sig själv som en vanlig, bra person som är stolt över att vara en amerikan och tror på Gud. Hon säger också att hon har en utmärkt känsla för humor och hon måste titta på hennes vikt. Hon tycker om att göra och byta artist samlarkort, och hon är bra på att läsa Tarot-kort. Hon tycker inte om att sitta stilla om inte händerna är upptagna på ett tangentbord eller med en pensel. I framtiden skulle hon vilja besöka Kinesiska muren och Vita huset. Hon vill ha en roll i en film eller TV-serie gjord av hennes bok (s), och hon skulle vilja tillbringa minst en vecka ridhästar på en dude ranch. Linda började Linda Lael Miller Stipendier för kvinnor att hjälpa kvinnor genom inproving deras utbildning och kompetens. För mer information, besök www.lindalaelmiller.com. Lindas senaste bok Big Sky Secrets , finns i butik nu. Paul läsare kan hitta många av hennes böcker på St Paul Public Library eller en Ramsey County Library. Julia förälder skriver också Paulus TV Examinator och St Paul Magazine granskare artiklar.

    Förslag av författaren Will Brylee någonsin gifta sig? Casey och Walker har ett passionerat och stormigt kärleksliv Harlequin är mer än ord Awards, 2014: Ringa alla verkliga hjältinnor! "Den Nykomling" av Minnesota infödda Robyn Carr "The Perfect Match" av Kristan Higgins är en rolig läsa


 Tillbaka