• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
 • Print 2 januari 2014

  Maria Kang tar upp hennes fans att avslöja några av de vanligaste missuppfattningarna om viktminskning och leva ett aktivt liv. Den 1 januari, hon skrev på Facebook fem "fitness ventiler" som hon kallade dem. Dessa tips kan rätt i tid för det nya året också.

  Den första missuppfattningen hon ville adress var en storlek passar alla och alla, "kvinnor bör äta 1200 kalorier" råd. Faktum är att de flesta människor behöver mycket mer än 1200 kalorier. För att ditt BMR (basal metabolic rate) för att vara 1200 eller 1300, skulle du vara mycket nära din målvikt. Det är löjligt att klippa någons kalorier alltifrån 3000-3500 kalorier till 1200 per dag. De flesta människor bör minska sina kalorier med 500 kalorier per dag. För en 200 £ kvinna, skulle 2000 kalorier per dag att hon skulle förlora ett halvt kilo i veckan. Den andra punkten som hon gjorde var om proteinshakes. Så många människor tror att en proteinshake som krävs för att gå ner i vikt. Det är helt felaktigt. Protein shakes kan hjälpa dig att uppfylla dina proteinförhållande varje dag, men så kan äta mer ägg eller kyckling. Real livsmedel kommer att vara mer absorberas i kroppen än någon proteinshake, enligt experterna. Pulsmätare är frekventerar tippad som att behöva gå ner i vikt. Detta är helt felaktigt, enligt Maria Kang. Maria Kang förklarade hur du kontrollerar din puls utan att använda en pulsmätare.

  Ta bara två fingrar och hitta din hals puls. Räkna hur många slag hjärtat gör i 15 sekunder och multiplicera med 4. Det är din BPM (slag per minut). Du vill hålla dig inom ditt mål hjärtfrekvens (THR), som är 220-ålder x 60-80%.

  Motion är mycket viktigt, men du behöver inte ett gym medlemskap eller dyr DVD. Se bara till att du är mycket aktiv, ovanför ditt mål hjärtfrekvens i 20-30 minuter varje dag. Du kan uppnå detta genom att köra, promenader, simning eller högintensiv träning (HIIT).

  Maria Kang hävdade att den mest populära frågan hon ställs är "hur kan jag bli av med magen?" Hon gick med att säga, du kan inte upptäcka minska magen fett tills du minska din totala kroppsfett. Spot minskar utan att sänka din kroppsfett är inte möjligt. Det enklaste sättet att minska ditt kroppsfett är genom styrketräning eller styrketräning. Dessa missuppfattningar är så ofta inte ifrågasätts eller tanke, det är kanske inte helt rätt. Folk spenderar pengar tänkande, de behöver det eller det för att gå ner i vikt. I sanning, är allt du behöver beslutsamhet och vilja att ändra dina matvanor. Om du har viljan att förändra, ändra din stillasittande livsstil till en aktiv man blir lätt

  Förslag av författaren Maria Kang:. "Vad är din ursäkt" togs ur sitt sammanhang Maria Kang s sexig baddräkt kalender med lämpliga fläktar och passar tips Maria Kang talar upp om Caroline Berg Eriksen Om fett skam är fel, varför är fit-shaming accepteras? Maria Kang är ingen ursäkt Moms medlem delar hennes fantastiska berättelse


 Tillbaka