• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
 • Print 2 januari 2014

  Den som har aldrig planerat eller anses planerar en Walt Disney World semester vet kostnaderna kan lägga upp, gör en drömsemester nästan omöjligt att budgetera för. Vänd en dyr Walt Disney World semester till ett mer överkomligt en efter åtnjuter vissa, eller alla, av de gratis saker att göra på parker och resorts. Detta kan lägga till mer spänning till din semester utan att lägga till mer kostnader till den totala kostnaden för att besöka den lyckligaste platsen på jorden.

  Resorts Det är alltid gratis att gå runt de olika Disney World resorts. Varje anläggning är teman på olika sätt och alla är stora att utforska och ta familjeporträtt. Vissa orter erbjuder levande underhållning i lobbyn. En extra bonus är att under semesterperioden, har varje anläggning dekorerad med sin egen semester tema. För att komma från utväg tillgripa, ta en buss till Downtown Disney och komma på en anslutande buss till semesterorten ditt val. Eller, om du vill kan du köra dit, men låt vakten vet att du äter eller shopping på orten. Du behöver inte vara vistas där, men behöver ha en anledning, till exempel restauranger eller shopping för att vara där Fria aktiviteter av utväg:. Boardwalk erbjuder karneval-stil aktiviteter, inklusive gatuartister och kan se de höga delarna av Illuminations: Reflections of Earth at Epcot.Friendship båtar stannar vid olika punkter på Crescent Lake, inklusive Disneys Hollywood Studios, Disneys Caribbean Beach Resort, Disneys Yacht and Beach Club orter, Disneys Boardwalk och Epcot. Monorail erbjuder för en trevlig resa genom Disneys Contemporary Resort, Disney Polynesian Resort och Disneys Saratoga Springs Resort \x26amp; Spa. Monorail stannar också framför Magic Kingdom och en andra monorail kommer du till Epcot och back.Disney 's Animal Kingdom Lodge har många savann visa områden och afrikansk safari guider är där för att berätta om de olika djuren och livet i Africa.Electrical Vatten Pageant kan ses från stranden av Disneys Wilderness Lodge, Loews Royal och Disneys Contemporary.

  Downtown Disney

  Parkering gratis på Downtown Disney och det finns så mycket mer att göra där än att bara gå runt och spendera pengar shopping. Låt oss ta en titt på vad du kan göra gratis på Downtown Disney: Gör en tipspromenad för din familj att göra. Gör en lista över saker att hitta i Lego skulpturer och i skyltfönster. Börja knäppa bilder och se vem som får ut det mesta på deras list.The Lego butiken har en plats där barnen kan bygga Lego skapelser, designa sina egna verk Lego konst på en dator och en liten lekplats för att spela on.Free prover finns på Ghirardelli Soda Fountain och choklad Shop.The fontäner är bra på sommaren, erbjuder en plats för barn och vuxna att kyla off.A besök med Santa på under semestern är free.Live underhållning finns i hela DTD inklusive Westside. Tider och platser varierar, kolla med en Disney rollinnehavare för mer information.

  Grattis semestrar!

  att hänga på de senaste Disney och andra rese idéer, tips, recensioner och nyheter "som "min Facebook-sida - WDW resandegranskare - eller följ mig på twitter @ WDWTravelExam. Du kan också "Prenumerera" till min Examiner.com sida genom att klicka på knappen längst upp på sidan.

 Tillbaka