• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
  • Print 2 januari 2014

    Los Angeles Tro \x26amp; gemenskapen, film och filmskapare var det övergripande temat för 2013. Om det var de filmfestivaler, röda mattor, eller de konstnärer som bebodde båda, Los Angeles filmindustrin var särskilt potent och tog centrum

    Mer PhotosView alla 17 foton
  • var dock fokus på tron ​​genom att kämpa för livet och livsbejakande händelser och åtgärder inte långt efter. Året inleddes med en kolumn om människolivets okränkbarhet Sunday.While det är glädjande att fler och yngre människor väljer livet, tills pesten av abort är utrotad, den här dagen kommer att fortsätta att hålla betydelse.

    MovieGuide (R) Awards firade sitt 21 år i februari, och Los Angeles Tro \x26amp; gemenskapen var på röda mattan för att upptäcka den uthållighet och tillväxt av dessa utmärkelser visar som spotlights familjevänliga filmer och familjevärderingar. < p> En av de mer kvalitet och kraftfulla trosbaserade filmutbud av året var kung, AOS Faith , om fosterbarn, fosterföräldrar, och övervinna det förflutna. Los Angeles Tro \x26amp; Community omdömet filmen och intervjuade den ledande aktören, Crawford Wilson på hans spirande karriär och vad som lockade honom till ett sådant projekt. "Det är ett sådant kraftfullt budskap i denna mening:. Som vi kan ändra som människor, kan vi alltid bli bättre Du behöver inte definieras av dina misstag", sa han Kan alltid drar igång. med National Day of Prayer, och tro och gemenskapen fokuserade ministerier i Los Angeles och nationellt vars fokus och engagemang ange tonen och tenor för nationell bön, och de som organiserade bön sammankomster i sin stad. I Juni, danserna med Films Festival firade 16 år under 11 dagar. Filmer som Med No Regrets: A Dancin, Ao Man, AOS Journey , Kumpania Flamenco Los Angeles , och Advocate var kreativa och innovativa arbete av . kärlek som representerade själen och passionerade svett av den oberoende filmaren Konstnärerna bakom linsen höll samma vikt med sina skapelser, för utan dem skulle det inte finnas någon vision för skärmen. I år, AOS mest insiktsfulla sit nedgångar inblandade manusförfattaren och regissören-skådespelaren Jason Victor Everett och hans kraftfulla kort Skinhead Requiem , om alkemi av naturen och de val vi gör. Parish Rahbar och Tara Moini av Renovatio Filmer tog filmkretsen med storm med sin korta, Fade , och är en del av stammen av kvinnliga (och iranska) producenter / regissörer som vill visa sin kultur i ett annat ljus. Webbredaktör och producent Parisa Soultani är också en del av denna stam. Soultani, AOS passionerad vision för att dela den iranska kulturen genom Bridge till Iran -serien, och andra Länk TV-projekt var upplysande, uppfriskande, och en del av det bästa från 2013. Tro att inspirera och förändra visades också i orsaker och händelser som omfattas. Den 79: e årliga Ms Senior Kalifornien Pageant involverade erfarna kvinnor som trodde på Guds kraft för att berika livet i alla åldrar, och hade tro på sig själva och sina gåvor. Dessa damer var en inspiration för alla generationer. Nicholas Jordanien, AOS Wells Livets organisation syftar till att förändra bilden av Uganda, en vattenbrunn i taget. Det var tillfredsställande och hjärtvärmande att se pengar höjs för denna värdig orsak till vattenrättigheter. Detta är bara ett litet urval av de människor, händelser och projekt som gjort 2013 ett spektakulärt år för Los Angeles Faith \x26amp; ; gemenskapen. Stick runt 2014 för ett ännu större överflöd av allt denna sida har att erbjuda. Gott Nytt År!

 Tillbaka