• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
 • Print 2 januari 2014

  Din knaprig chronicler är vilt vaxning nostalgisk igen. Efter att ha sett massor av young'uns i Los Angeles-området bär vintage rockbandet t-skjortor, verkade det en bra idé att utbilda dessa barn om diverse artister annonseras över bröstet. Med antalet klassiska rockstationer överlevande i LA och alla remakes av populära artister, provtagning och covers på hit-serier som Glee, det verkade som en bra idé.

  Mer PhotosView alla 9 foton
 • Därav denna serie: "Retro Rock: Kommer du ihåg "Här dina rockin 'rekord listor och beskriver själva låtarna (släpptes som singlar) personligen köpt under åren?. Låtarna här presenteras i den ordning i vilken de förvärvats inte den ordning i vilken de faktiskt släpptes. (! Så läs vidare och lämna en kommentar om du kommer ihåg något av dessa låtar)

  OBS: (Denna upplaga av serien innehåller fler cassingles nyligen re- upptäcktes i din recollectin "författarens skräp rum. För de som inte upp på deras ljud antik historia, cassingles var kassett singlar som presenterade ofta bara en låt per sida. I huvudsak var de band versioner av 45 singlar.)

  < p class = "MsoNormal"> "Free Fallin '" - Tom Petty: Den ursprungliga versionen av "Free Fallin" är av av 1989 tallrik Full Moon Fever Petty folk var smarta inklusive "bonus. spår "" Down The Line "på den enda som det var otillgänglig i ett annat format så hardcore fans skulle få dubbelt så motivationen för att köpa denna. (Det är i din knaprig krönikören samling bara för att han var vittne till inspelningen av musikvideon till . "Free Fallin '", när han först kom hit i Kalifornien)

  "Highway" b / w "My Bed" (Live) - The Beautiful: Det här var en "fribiljett" från 1990. Det var aldrig över om jag minns rätt som din rockin granskaren bara ibland gör PR-arbetet för enskilda handlingar på den tiden. (Kanske någon på Rhino Records i Claremont, Kalifornien gav den till din rockin författare. Om inte, de bara fick en gratis plugg, va)

  "Rico Suave"-Gerardo: (Vad hände med den här killen ändå Bryr du dig) Detta 1990 utgåvan inkluderade den spanska versionen på? ena sidan och "Spanglish" version på den andra. Det var hans stora hit. (Kanske hela acclimating att leva i Kalifornien hade något att göra med detta köp. Bild din rascally skrivaren 20 pounds ljus och dansa runt i bara hans super ..-hjälte shorts som Gerardo Nåja, var papphylsa tryckt på återvunnet papper åtminstone)

  "Unskinny Bop"-Poison: Denna 1990 cassingle innehöll "Swampjuice (Soul-O ) "," Unskinny Bop "och" Valley Of Lost Souls ". Det var en av de singlar som hade samma musik på båda sidor. (Om jag minns rätt, det här skulle man kunna ha köpts som en uppvisning i enighet med den nu ex-fru när hon var upprörd med den numera ex-syster-in-law. Du kan inte vinna det men för om du badmouth en släkting din make är arg på det kommer att komma tillbaka för att hemsöka dig när de gör upp, ya vet ?)

  "Sweet Emotion" (med "Subway" och "Circle Jerk")-Aerosmith: här en hit butiker i 1991 och var från dåvarande kommande Pandoras ask < .. / i> Av någon märklig anledning bandet valde att lägga alla 3 låtar på båda sidor Detta väcker frågan: "Varför?" Om du kan passa 3 låtar på den ena sidan, varför inte sätta ett par andra låtar på baksidan snarare än att bli överflödig?

  Sådär, trogna läsare, vad tror du? Gör du minns alla av dessa låtar om så är fallet, är det som din minnen av dessa låtar? Låt din favorit rekord granskare vet om någon av dessa oldies slagit an en sträng med dig!

  Mitt namn är Phoenix och ... det är den nedersta raden

  Förslag av författaren Retro klippan:. ni 20 Retro Rock ihåg:? Kommer du ihåg 19 Retro Rock: Kommer du ihåg? 18 Retro Rock: Kommer du ihåg 17 Retro Rock: Äger du 16


 Tillbaka