• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
 • Print 2 januari 2014

  "Educations verkliga utmaningen är att framställa män och kvinnor som vet hur man tänker, och att veta hur man gör det, och efter att ha gjort det, uttrycka sina åsikter." Henry T. Heald

  Common Core aka Alabama College och karriär Standarder är ett problem som måste uppfyllas av både lärare och föräldrar. Genom självbelåtenhet har vi tillät kapitulationen av utbildningssystemet till lik av president Obamas socialistiska förändringsagenter. Den konstitution Alabama; Education artikel XIV, avsnitt 262 # 2 stater, "Myndigheten och arbetsuppgifter av föreståndare för utbildningen skall fastställas av den av staten styrelsen för utbildning enligt sådana regler som lagstiftaren kan föreskriva. "

  Common Core tjänar något annat syfte än att producera cookie cutter sheeple ändamål. Det är tth socialistisk hjärntvätt av vår nations barn. Den kedja våra barn till oket av sinne bedövande politisk korrekthet och producera hantlangare barnflicka staten. Alabamians United for Excellence in Education (Facebook) är ledande när det gäller upphävande av denna mardröm. Deras uttalade mål är Stoppa invasionen av studentens integritet och spårning för nationella databanker som på uppdrag av genomförandet av Common Core State Standards Initiative.Stop high stakes testing.Stop K-12 pedagogisk genomgång av federala mandat dikteras av federala regeringen genom Common Core State Standards Initiative.Regain statlig och lokal styrning av utbildningen genom att upphäva tillämpningen av Common Core State Standards Initiative.Inform Alabama medborgare kostnaderna för skattebetalarna för varje tillämpning federal utbildning av Common Core State standarder Initiative.

  "Vi är överens om att den myndighet i utbildningen först ligger hos föräldrarna. Utöver detta, de offentliga skolorna i Alabama är ansvariga inför den lagstiftande församlingen med följande dekret. Dessa lagstiftare är direkt ansvariga inför föräldrar till offentliga skolbarn och bör sträva efter att upprätthålla familjens värderingar , höga kvalitetskrav och stöd effektiva och kärleksfulla lärare. Våra lagstiftare är inte ansvarig inför Alabama State Department of Education. Det är den omvända. Alabama State Department of Education är ansvarig för allmänheten genom Alabama lagstiftande församling. "

  De som ska vara aktiv i att besegra detta system är

  Lärare - som har fått en bokstavlig gag order mot att tala ut om Common Core misslyckande. Du är på frontlinjen i denna battle.Parents - som vill ha det bästa för sina barn, men se sin utbildning urvattnas, deras moral och karaktär äventyras, och deras framtid gjorde bleak.The guvernör - som valdes för att sätta stopp till den progressiva förväg och att hålla utkik efter Alabama.The Intendent för utbildning för delstaten Alabama - för att lyssna på deras jobb inte särskilt intresse bakom gemensam Core.Alabama State Board of Education - som har ignorerat önskemålen från sina väljare. Endast guvernören, Stephanie Bell, och Betty Peters röstade med medborgarna i Alabama.Legislators - som behöver undersöka Common Core och avslöja det dolda agenda.Churches - som måste lyssna instruktionen att "träna upp ett barn på det sätt de borde go ... " Var är era röster för oppositionen? Kommer du att stå i gapet för Alabama barn? Det årliga mötet i Alabama Southern Baptist Convention November 12-13 antog en resolution som uttrycker sin oro över Common Core standarder

  Vet inte vad Common Core är helt enkelt forskning det själv:.

  Uppnå, IncScienceMathEnglish Språk ArtsMyths vs Fakta

  Vad kan du göra?

   Gå med AUEE att hjälpa Stoppa Common Core i Alabama genom att underteckna petitionWatch och dela Common Core-relaterade videoklipp på deras website.Visit deras hemsida för mer info och dela det med andra föräldrar och teachers.Take en aktiv roll i att rädda framtiden för Alabama från fara. Motarbeta Common Core idag!

  Ta dig tid att delta i kommande möten för att uttrycka din oro som förälder, mor-eller farförälder, lärare, eller berörda medborgare. Den första är planerad till fredag, 10 januari från 6-8:30 pm på Anniston staden Meeting Center. Kommande möten är planerade för

  Fairhope, - Januari 7Alabama Television januari 15Dothan-Calvary Baptist ChurchMontgomery-21 januari Davis Theater

  Tystnad är samtycke! Vi får inte ge sitt samtycke till fortsatt fördumning och indoktrinering av våra barn. Delta i dag och låt din röst höras. Använd alla verktyg till ditt förfogande för att höras klart och tydligt. Berätta förändringsagenter i Washington för att hålla händerna ifrån Alabama barn. Telefon, fax, ringa, besöka, e-post, snigelpost, etc. ..... gör vad du måste göra, men gör något. Du kan göra skillnad.


 Tillbaka