• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
 • Print 2 januari 2014

  Slutet av en konsol generation är alltid den mest spännande tid för gamers. Tillkomsten av ny hårdvara leder till nya spännande möjligheter, medan utvecklarna inser sin fulla potential på den nuvarande generationen. Så var fallet för 2013. Dessa fem matcher exemplifieras bäst av de bästa i konsolen spel under 2013, åtminstone i det här fallet. Detta är inte en fullständig lista, det var säkert mer än fem bra spel i år, och inte heller är det tänkt att vara definitiv. Som med allt i den här branschen, Game of the Year nomineringar och utmärkelser är åsikter, och bör ses som en sådan. Utan vidare, här är Springkonsolspel 2013 Game of the Year nominerade:

  DmC: Devil May Cry Devil May Cry franchisen har länge ansetts vara en av de bästa i actiongenren, trots att endast ha två riktigt bra spel av fyra. Fans av serien såg mot DmC med mild entusiasm, osäker på den nya karaktärsdesign, och nya utvecklaren Ninja Theory. Otroligt, DmC var en enastående spel, och ett värdigt tillskott till franchise. Dante kan ha utropat ett nytt utseende, men han var snarky som någonsin. Viktigast är dock den striden var lika enastående som alltid, och utan tvekan det bästa i serien med det antal variationer spelare kan initiera i varje combo. Historien hade sin coola stunder, men blev till slut saknas. I slutändan är dock DmC gör listan för att vara onekligen cool, och outlandishly roligt att spela. Tomb Raider

  Vad kan möjligen sägas om Tomb Raider reboot som inte är positivt? Square Enix förde oss tillbaka till Lara Croft ursprung, vilket ger oss ett spel som var tyvärr mindre om graven räder, men lyckligtvis mer om karaktärsutveckling. Spelet presenterade en övertygande om inte helt trovärdig historia som binds samman Laras utforskning av en massiv ö full av mytiska varelser och brutala lokalbefolkningen. I slutändan var det plattformsspel och gameplay som verkligen sålde spelet, eftersom det påminner oss alla om hur det var att spela en Tomb Raider spel, medan känsla helt nytt. Av dessa skäl Tomb Raider är en av de bästa spelen i 2013, och kanske den mest trevlig överraskning.

  The Last of Us

  Naughty Dog visade oss att det fanns en annan nivå att de skulle kunna arbeta på med The Last of Us . Överstiger alla förväntningar och bevisa att de kunde producera en känslomässigt engagerande och meningsfull berättelse samt något som var bara jäkla underhållande, Tlou blev snabbt den spel att äga under 2013. Dräneringen, mörk, och tillfredsställande berättelsen om Joel och Ellie postar apokalyptiska äventyr gav spelarna allt de kan önska från ett tv-spel. Stridssystemet var en innovativ twist på vissa befintliga troper, och det var alla bundna tillsammans med några av de finaste produktionsvärden i branschen, vilket gör The Last of Us en sko i ett spel av Årets nominering.

  Grand Theft Auto V Varje gång Rockstar släpper ett spel, spelarna flock att sluka så mycket av det som möjligt. Grand Theft Auto V var inte annorlunda. När spelarna startat upp det, de var nästan omedelbart hälsning av den massiva San Andreas, som är en av de största kartorna någonsin sett på en konsol. För första gången i seriehistoria, spelarna fick möjligheten att styra tre huvudpersonerna nästan när som helst i spelet. Planes gjorde sin triumferande återkomst till serien, liksom. Allt som allt, spelet var vacker, heists var enastående, och omfattningen var utan motstycke, som tjänar GTAV en plats på denna lista Assassin 's Creed IV.: Black Flag Det är ingen hemlighet att Assassin 's Creed -serien har frossat i medelmåttighet sedan dess enastående andra iteration. Spelen har inte varit dålig, nödvändigtvis, men de har inte varit tillräckligt bra för att göra en Årets spel listan, heller. Assassin 's Creed IV: Black Flag förändrar allt detta. Att ta den bästa delen av det tredje spelet, ship strid, och utforma en hela spelet runt det är den bästa idén Ubisoft har haft en lång tid för rösträtten. Världen är stor och vacker, det blir aldrig gamla lotsa ditt skepp, och karaktärerna är intressanta, även om historien är inte så övertygande. Detta är utan tvekan det bästa spelet i en franchise, och det inger verkligen hopp för framtiden av serien, tjänar det en plats på listan. Och nu är det Game of the Year ... < / p> The Last of Us Det här var verkligen en no-brainer. The Last of Us är anledningen till att många människor spelar spel: möjligheterna mediet story. Även om mycket av det som åstadkoms genom The Last of Us kunde lätt ha varit i filmform, var det möjligheten att uppleva denna gripande berättelse som förhöjda spelet bortom allt annat släpps i år. Skrivandet var fantastiskt, grafiken top notch, och spelet nästan perfekt. The Last of Us var den ultimata spelupplevelsen av 2013 på konsolerna, och det är ingen tvekan om att hela branschen kommer att titta Naughty Dogs nästa drag mycket noggrant. Grattis till Naughty Hund och alla som arbetade på The Last of Us!

 Tillbaka