• Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
 • Print 2 januari 2014

  Många människor kan känna sig utsatta i sfären av dating, men av någon anledning många som känner sig utsatta inte inser att de är victimizing sina själv. Dessa typer av människor kallas gnällspikar och gnällspikar är ökända för att ignorera "se upp" varningstecken som skrivs över det vackra ansiktet av hans. Vissa kan aldrig veta varför dessa typer av kvinnor ständigt fastna på dessa skumma metrev, men det är ett stort hav och simmar omkring bättre alternativ kan vara värt kroken. Ett vackert ansikte kan inte utgöra det faktum att han har kvar manners en gentleman, men det faktum att han är mest sannolikt välvårdad.

  Det finns en handfull män som kan sweet-tala sättet att packa varje klädesplagg av en klädd kropp, och sedan finns det en grupp full av män som kommer att säga något för att hålla uppmärksamheten hos deras "offer" när han försökte att dölja sin agenda .... Den söta pratmakare, även känd som "spelare" kommer att stanna vid något för att se till att ett leende är fortfarande på hans val ansikte - se upp, när det är för perfekt för att vara sant, mest troligt att det är fejk. Han kommer sannolikt att komma överens med nästan allt som sägs från sitt byte mun. Han kommer att se till att stanna kvar i den säkra zonen, tills han har signalerat att gå vidare. Kom ihåg att det alltid finns finstilta stämplat med små typsnitt mellan lögner söt pratmakare spelaren.

  Förslag av författaren vilja att bli bättre i år, för dig själv och för din dating liv < ul class = "lista - vanlig lista - inline">
 • Dela på Facebookdela på TwitterCommentShare på RedditShare på PinterestEmail
 • Print
  Related Articles:
  canada goose outlet
  chateau parka canada goose
  canada goose trillium
  canada goose sverige
  canadian goose jackor
  canada goose jackor

 Tillbaka